maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kesäkerhot 2017

Kesäkerhot ovat taas pyörähtäneet käyntiin ja nyt mennään jo kesäkuun viimeisellä viikolla.
Monenlaista touhua ja tohinaa on viikkoihimme mahtunut. Edelleen Huushollin perinteinen ompelupiiri  on kokoontunut atskissa ahkerasti ja niiden tuotoksia on kuvattuna alapuolella. Niin tytöt kuin pojat ovat siellä suunnitelleet omia pehmoleluja/keppihevosia yms. Myös maalauksia on tuotettu valtavat määrät- niitä vain ei ole tänä vuonna valokuvattu juurikaan :)

 Yli kasvanut ruoho aiheutti ihastusta, kun sitä sai leikata saksilla "parasta ikinä"- kommenttia kuului saksien suhistessa. Saimme kuitenkin hommattua pihaamme varten trimmerin, koska eivät ne sakset jaksaneet sitä nirhiä kuitenkaan loppuun asti, vaikka kuinka kivaa oli!
 Kuppinaamoja syntyi eräänä viikkona oikein urakalla- sisällä pyörivä kuppi toi esiin eri ilmeitä! Lääkärin puulastaimista syntyi hauskoja palapelejä!

 On meillä ollut onneksi pari lämmintäkin päivää, että saimme vesipyssyt käyttöön ja teimme parit viestit yrittäen liikuttaa ampumalla  rantapalloa - hauskaa ainakin oli!

 Kourupallo viesti oli hubaa! Ensin harjoiteltiin pallon siirtämistä kaverille ja sitten yritimme porukalla saada kuljettettua pallon salin perältä eteisen ulko-ovelle... kaun se kesti, mutta sinnikkäästi me sitä treenasimme! Lapset halusivat vielä onnistuneen kerran jälkeen tehdä sen itsekseen ja onnistui edelleen. Vaikeusastetta lisäsi vielä se, että ne lapset jotka eivät olleet touhussa mukana kulkivat/leikkivät käytävillä&huoneissa ja kourupalloilijat joutuivat huomioimaan pelatessaan myös muita tilojen käyttäjiä! Oli hienoa seurata kuinka lasten välinen yhteistyö kehittyi ja he tsemppasivat toisiaan.

 Sadepäiviäkin osui muutama tälle kesälle, ja sitten touhuttiin sisällä. Mm. mahalauta viestiä eri tavoin, hernepussia kuljetettiin eri paikoissa päänpäällä, jalkojen välissä yms.


Tytöt treenasivat Saran johdolla Cheerleader kuviot kuntoon  FC Rakkauden Lähettiläät (aikuiset) vastaan FC SalamaVeikot (lapset). Tämä ottelu pelattiin 22.6 torstaina. Pelin meillä oli vielä JuhannusKaraokea ruokailun jälkeen. Innokkaita laulajia löytyi vaikka kuinka paljon :) Varsinkin Robinin HULA HULA sai salin raikumaan <3


Jalkapallo-ottelu FC Rakkauden Lähettiläät vs. FC SalamaVeikot päättyi tiukasti 2-2!
Tulossa myös diashow jalkapallosta sekä hieman videota meidän juhannuskaraokesta-

https://youtu.be/SkEbEs0k0nA Linkin takaa VALOKUVIA PELISTÄ!


Vapaata itsensä ilmaisua salissa, kun väki vähenee iltapäivästä...
Vesipyssyt olivat kova sana- ensin  ammuttiin ihan tarkkuusammuntaa pulloihin ja yritimme joukkueittain saada rantapallot pisteestä A pisteeseen B.
Viimeinen perjantai päivä on julistettu VESISOTAPÄIVÄKSI!!!!
Huomenna siis varavaatteet mukaan ja oma pyssy/sumutin, jos haluaa. Pakko ei ole osallistua :)


VESISOTAAAAAA...
Sodan strategia oli, että määrittelimme pelikentän rajat ja sen että kaikki sotii kaikkia vastaan- ei siis joukkueita, vaan yksilöpeli :) Eikä muutakuin huomioliivit päälle, joka tarkoitti että sellaista ei saa ampua, jolta liivi puuttuu - eikä liivilllistä, jos on kädet ylhäällä antautumisen merkkinä / menossa täyttämään asettaan...
Hauskaa oli ja osa pelaajista oli todella läpimärkä pelin jälkeen-- mutta onneski keli oli meidän puolellamme! Tällä kertaa aikuiset EIVÄT osallistuneet peliin... muutakuin täyttämällä pyssyjä! 

Ruoan jälkeen Susanna piti meille kisailua ja visailua kielisuihkuna. Tosi kivoja leikkejä, joissa opeteltiin värejä ja numeroita.
Alla kuvassa: jonon ensimmäinen otti nurinpäin olevan kortin jossa luki saksaksi tai englanniksi värin nimi, sen sai tarkistaa lapusta/ aikuinen auttoi, jos ei vielä tiennyt. Sitten valittiin joko ilmapallo jalkojen väliin tai hernepussi päänpäälle ja kipitettiin hakemaan sen värin mukainen legopalikka ja kuljetettiin se samalla tavalla koriin ja sitten jonon seuraava sai lähteä.

Toinen leikki: Susanna sanoi englanniksi jonkin numeron ja jonon ensimmäinen yritti koskettaa numeroa ennen toista joukkuetta.

Olipas meillä taas mukavia touhuja!


KIITOS KAIKILLE :) ja HYVÄÄ KESÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti