torstai 31. maaliskuuta 2016

Helmi-ja maaliskuu 2016

Helmikuu ja maaliskuu huiskahtivat tuosta vain ohitse!
Tässä hieman kuvia mitä olemme touhuilleet kerhossa :)

Tet-harjoittelijoiden kanssa pidimme miekkailukerhoa- rakensimme saliin miekkailualueet ja opettelimme miekkailun periaatteita ja sääntöjä- sitten miekkailtiin. Miekat valmistuivat pikavauhtia sanomalehdestä kaikille halukkaille.


Kun miekkailuinto lopahti- keksimmme tehdä niistä keihäät, joita heitettiin  pahviympyrän läpi!


Jokainen tuunarilapsi sai videokuvata ja liikuttaa omaa 3D-paperityötään tulevaa videota varten. Soittarit kerholaiset äänittivät videoon äänimaiseman. Lopputulos tulossa juutuupiin!! Tässä linkki http://youtu.be/SGNV_LcJQ7g Maalalailua, maalailua...

RetkiErkkien taidenäyttelukollaasi:


Isot Tuunarit tekivät valokuvailluusioita....Ensin juteltiin mikä se illuusio oikein on ja miten sellaisia voisi itse tehdä. Tekeminen oli hauskaa- salin lattialla oli isot kankaat joiden päällä makailtiin ja luotiin erilaisia asentoja ja mietimme miten "huijata" kuvan katsojaa. Ja jotta jokainen jaksoi odottaa vuoroaan- kännykästä oli johto videotykkiin- kaikki näkivät reaaliajassa mitä ja miten kuva otetaan. Kaverit myös neuvoivat toinen toisiaan, kun lasten silmä oppi hahmottamaan miten kuva oikein toimii. Otimme myös koko ryhmän yhteiskuvan, mutta se jää toistaiseksi julkaisematta. kun kuvan käsittelyaika on vähissä- tässä muutama kuva kuitenkin näytteeeksi!
Varjoteatterihommien testailua!

Pääsiäispuuhaa!

Kun isot tuunarit touhusivat illuusiokuvia, pienemmät tekivät oman "Frozen" nukkensa ja sille jäävuoren/linnan.


Lumihiutaleitakin leijaili helmikuussa vielä ikkunoita koristamaan!

HUU SAI SAI- on pienten POP-laulu tällä hetkellä, unohtamatta TUIKI TUIKI TÄHTÖSTÄ :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti