perjantai 9. lokakuuta 2015

Syyskuu 2015



Niin kirjavata, kaunista on täällä,
niin punakeltaista ja hohtavaa.
Tää Tapiolan sali syksysäällä,
kuin kultakoristeissa kajahtaa.

Kun kellastunut maahan liitää lehti,
kun tuuli tummaa syksyvirttään soi,
ne kieltä niin kummaa kuiskaella ehtii,
se sadun kauniin meille tarinoi.

-Immi Hellen-


Syyskuu vaihtui jo lokakuuksi ja meille on saapunut upea väriloisto. Huushollissa ovat seikkailleet niin siilit kuin muurahaiset pesän rakennuspuuhissa.

Kerhopaikat ovat täyttyneet mukavasti! Nyt ollaan jo hienosti päästy kerhoilun alkuun. Soitto soi ja laulut raikaa, ympärillä leikin taikaa!

Avoimissa ovien keskiviikkoisin parittomilla viikoilla on uutena alkanut TyhmäTeatteri, jota voit käydä katsastamassa vaikka Juutupista: Meillä on ollut aivan loistava harjoittelija David Parra 4 viikon ajan! David on opettanut meille vaikka mitä hienoja uusia juttuja! Hän on pitänyt klovnikoulua Espanjassa ja niitä anteja nyt sitten Huushollissa pääsemme hyödyntämään :) Kuten vanhempainillassa kerroimme,  meille ovat aina opiskelijat tervetulleita -niin oppimaan meiltä ja tutustumaan toimintaamme sekä mikä parasta myös me olemme avoimia kaikelle uudelle!


Myös Pikku Pekka seikkailee edelleen, mutta parillisina viikkoina.





Alla avoimien ovien siilimaalauksia:



















Soittarit tutustuvat  palasoittimiin!

Avoimissa ovissa kävijöiden kannattaa varautua siihen, että teatterimme videoidaan ja julkaistaan netissä. Myös valokuvia voidaan julkaista. Avoimien ovien toiminnan valokuviassa voi myös olla tunnistettavia lasten kuvia.

Pekka ja kolme varista:
TyhmäTeatteri
Myyry ja  Miiru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti