torstai 2. huhtikuuta 2015

Helmi-ja maaliskuu 2015

Kerhoissa on tehty temppurataa! HUisin hAusKaa oli varsinkin pimeä tunneli, jota ryömittiin otsalampun tai käsilampun kanssa! Mielikuvitus sai vallan ja lapset olivat tunnelityöläisiä ja etsivät timantteja! Tätä tehtiin monena päivänä :)


 Junaratoja olemme myös ahkerasti rakentaneet, monta kertaa olemme tehneet NIIII-IN ison junaradan, että käytimme kaikki osat siihen!

 Adalmiinanhelmi kerhossa saimme harjoittelija Miian opastuksella perehtyä myös itämaiseen tanssiin. Myös keskiviikon avoimissa ovissa Miia tuli Pekan kanssa seikkailemaan ja opetti lapsille ja vanhemmille itämaisen tanssin saloja!

 Kesken kaiken salitouhujamme huomasimme, että pihan leikkimökki roikkuu ilmassa! Siinäpä sitä oli katsomista :) Lerikimökki muutti Näsipuiston päiväkodin pihaan, jossa se toki on paljon paremmassa käytössä päivittäin kuin meidän pihassamme!

 Varjoteatteria lasten kanssa :)

Kananmunataidetta!
Pestyt kananmunakuoret "liiskattiin" ja liimattiin vahvalle vesiväripaperille, seuraavalla kerralla sitten vesiväreillä kevyesti väritimme teoksemme ja hienoja tuli!
Pekan, Nina ja Mummon lumiukko seikkailua keskiviikkona!Muutamana torstaina ovat tulevat eskarimme  päässeet Jaanan kanssa tiedepajaan- ja se on ollut mielenkiintoista. Alla lapset tekivät "limalöllöä"!

Täss taas tiedepajassa tehtiin itse liimaa tomusokerista ja liimattiin sokeripaloista hienoja rakennelmia :)

 Torstain SikinSokin ryhmäläisten keväiset puput juoksentelevat pellolla- saattaapa joku kurkkia myös pesästä !
Pajunoksa- ja tiputaidetta!


Pikku Pekan pikkuserkut Max ja Moritz kävivät kylässä eräänä keskiviikkona :)
Sami ja Jari eläytyivät rooleihinsa erittäin hyvin, jopa hyvin tarttuvalla itkulla ;)


1 kommentti:

  1. Mahtavaa meininkiä! Huvittaa tuo leikkimökin siirto. On siinä ollut lapsilla ihmettelemistä :)

    T: Simon ja Sonjan iskä

    VastaaPoista