perjantai 5. syyskuuta 2014

Elokuun elämää!


Ensimmäinen kuukausi kerhoja takana!

Ryhmät alkavat pikkuhiljaa täyttyä, lehdistä olette saattaneet lukea kerhopaikkojen olevan ns. kiven alla. Tilastoista puuttui kuitenkin tiedot leikkitoimintakeskuksista. Huushollissa isojen (3-6 v.)klo 12-15 iltapäiviin mahtuu vielä, sekä pienille aamupäiviin on muutamia paikkoja vapaana. Myös Tesoman ja ainakin Hervannan keskuksissa on vielä tilaa. Ottakaa reippaasti yhteyksiä suoraan taloihin!

Huushollissa on elokuussa tutustuttu uusiin ystäviin todella hyvällä menestyksellä! Pienten kerhoilut ovat alkaneet todella hienosti- itkut, jos niitä edes harvoin on tirahtanut, ovat loppuneet sen samantein. 

Pienten kerhoissa keskitymme alussa vuorovaikutukseen- mukavaan yhdessä oloon. Moni on yksin ensimmäistä kertaa ilman vanhempia kodin ulkopuolella. Hienoja askarteluja ja erityistä äksönpäksöntouhuilua tärkeämpää on saada lapset tuntemaan olonsa turvalliseksi ja löytää jokaiselle mielekästä leikkimistä/tekemistä. Joka aamuinen musahetki kuitenkin vietetään ja nekin sujuvat jo mallikkaasti :) Musiikki rauhoittaa ja ilostuttaa niin isoa kuin pientä!

Isojen kerhossa on tietenkin samat alkurutiinit, mutta ryhmäytymisen ja uusiin aikuisiin tutustumisen tapahtuessa jo hieman soljuvammin, päästään itse äksöniin nopeammin. Alla olevat kuvat ovat siksi pääasiassa iltapäivien kerhoista. 

Adalmiinan helmi-kerholaiset tutustuivat varjoteatteriin ja onkivat itselleen salaisuuden kalan. Kala väritettiin ja lapset lupasivat jättää ne lainaan ensimmäiseen avoimien ovien Pekka esitykseen!


Tässä kuva keskiviikon esityksestä, jossa lapsien kalat seikkailivat! (((Ensimmäisessä Avoimien päivässä kävijöitä oli 120! Pelkästään taaperomuskarissa oli 83 lasta ja vanhempaa! Perjantain vauvamuskarissa äitejä/isiä 23 ja vauvoja 24 :)  )))


Ja näin niitä kerhossa ongittiin...


Pelihetki leikkiajalla...


SuomiVilmi kerholaiset raparperitouhuissa!


Tuunareiden mustepuhallustöitä- ja kyllä oli huisaa nähdä kuinka oma "ökkimönkiäinen" kasvoi ja KASVOI....


Tuunarit tekivät myös oman  paratiisinlinnun. Eksoottisten lintujen liverrellessä maalattiin oma oksa ja sitten sudittiin väriä käteen... Ti-ti-tyyy ti-tyy!!!


Tässä upeita raapemaalauksia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti