maanantai 31. maaliskuuta 2014

Maaliskuu 2014

Maaliskuun touhuja Huushollissa.

Aikainen kevät on tuonut tullessaan myös perhoslaulun! Sille nyt vaan ei voi mitään, mutta pienten kerhossa se on yks hitti ;) oikea evergreen!


 Retki-Erkit vierailivat Rullassa. Kahden retkeilijä ystävämme, jotka käyvät myös Näpsä käsityökerhossa töitä oli nähtävillä siellä.


Kerhoissa ja avoimissa tehtiin kuumailmapallo askarteluja. Pekkakin seikkaili kuumailmapallolla!Tuunarien nuottieläimien valmistusta :)Tuunarien toukka töitä. Näitä iloisia veikkosia on askarreltu myös pienten kerhossa ja avointen ovien päivänä!


 
Tuunarit tekivät toukkatyön aivan alusta alkaen itse. Pallot jäljennettiin pahviin ja ne leikattiin tai ainakin opeteltiin ihan itse leikkaamaan! Ja kyllä kaikista hienoja tulikin :) tässä muutama taidonnäyte.Huushollin väki Tyhyilee (järjestää tre:n kaupungin henkilökunnalle työhyvinvointi päiviä) myös välillä. Tällä kertaa Nahkatehtaan päiväkodin sekä esiopetuksen henkilökunta vieraili Huushollissa taiteen, hauskan hurvittelun, draaman ja musailutunnelman parissa!


    Tyhy-päivän selkärumpu hommeleita..


Alla Ninan suunnittelupiirros Pekka varjo/nukketeatterin touhuista.. Ei aivan taideta tuolla kaavalla mennä, mutta sinneppäin! Luvassa keskiviikkona 3.4 Klo 11.30 Pekka, Pätkä ja merenneito seikkailua... Olemme ladanneet viimeaikoina Pekka esitykset youtubeen, mikäli video-ja ääniraita ovat onnistuneesti tallentuneet. Aina ei äänityshommat lykästä, mutta useimmiten kyllä :) 


Alla Matti kuuntelee J.Karjalaisen merenneito ja minä biisiä ja merkitsee soinnut ylös, Ninan muokatessa sanoitusta esitykseen sopivaksi... Näin se homma etenee. Pekka esityksethän ovat erittäin harjoittelemattomia. Aikaa läpimenoihin ei ole, ainoastaan biisit yritetään mennä etukäteen kerran pari läpi ja JOS Ninalla on kässäri kirjoitettuna, niin siihen ehtii tutustua kopa edellisenä päivänä :) myös muu henkilökunta osallistuu suunnitteluun heittelemällä erilaisia ideoita aiheisiin. Joskus onnistaa ja joskus ei.. nyt Päivi ja Sami saivat tahtomansa Pekka ja Pätkä aiheen läpi ;) että katsotaan mitä siitä sitten irtoaa...


Maaliskuu alkaa olla jo pulkassa! Huhtikuuta  ja pääsiäistä odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti