torstai 11. lokakuuta 2012

Sikinsokin olivat tuunarit ja muut ryhmät

Syysloma lähestyy nopeasti, mutta varmasti. Syyslomaviikkolla 42 (15-19.pvä) Huushollin ovet ovat suljetut! Toiminta jatkuu normaalisti maanantaina 22.10.

Keskiviikon vauvamuskarin kävijämäärät ovat nousseet syksyn aikana niin suuriksi, että olemme päättäneet tuplata tarjonnan. Vauvamuskari on tähän asti ollut ja tulee jatkossakin olemaan keskiviikkoaamuisin klo. 10-10.30. Keskiviikon vauvamuskari on tarkoitettu alle kaksivuotiaille lapsille. Tammikuusta alkaen vauvamuskari järjestetään lisäksi myös perjantaisin aamupäivällä klo. 10.30-11. Jotta porukka jakautuisi jotakuinkin tasan, otamme vuodenvaihteessa käyttöön jonkisortin ennakkoilmoittautumissysteemin. Systeemistä infoamme lisää lähempänä.

Torstaina Sikinsokin kerholaiset leikkivät ja lauloivat taas aamupäivällä. Samaan aikaan Päiväkotiryhmä teki ohjatusti omia juttujaan. Iltapäivällä Tuunarit muovailivat ilmakuivuvasta massasta koruja ja muita pieniä juttuja. Samaan aikaan eskariryhmä teki ohjatusti omia juttujaan, ääntä säästämättä!

Tuunarien leikkiajalla Sami pelasi kerholaisten kanssa huojuvaa tornia. Torni olikin lopulta huojuvampi kuin koskaan:







Ennenkuin lopulta hävisi taistelun



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti