maanantai 6. helmikuuta 2017

Tammikuu 2017

Lumiukko pihamaalle suojasäällä tuli. (Taputellaan varpaista päähän lapsesta lumiukko)
Pakkaskauden rehvasteli... (kädet lanteilla "rehvastellaan")
Lämpimällä suli! (Sulataan maahan vesilätäköksi)
⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️⛄️🌞💦💧☔️!


Tammikuulla kerhoissamme aloitti monta uutta lasta, niin aamu kuin iltapäiväkerhoissa. Hienosti ovat myös uudet kerhokaverit päässeet leikkeihin mukaan. Kerhoissamme onkin ensimmäistä kertaa semmoinen tilanne, että iltapäiväkerhoissa on ruuhkaa ja aamupäiviin  on muutama paikka vapaana. Kerholaisten määrä saattaa vaihdella  kerhoissa nopeastikin 😊. 
Tässä pari kuvaa aamukerhojen extempore eläinten musiikkiseikkailusta. Eläimet tanssivat, kävivät uimassa, seikkailivat viidakossa, laskivat liukumäkeä, hiipivät luolaan... ja vaikka mitä!

Isojen kerhon Frozen temppurataa... kuinka ollakkaan myös Let it go:n tahdissa. 



Kerholaisten ja avoimien ovien talviluistelijoita. Työ tehtiin perinteisellä kynttilä/vesiväritekniikalla.

Avoimissa ovissa opiskelija Eveliina pääsi mukaan Pekan seikkailuihin Halla Haltijattarena. Hienoa heittäytymistä ensimmäistä kertaa roolissa 😊 Esitys nähtävissä Huushollin juutuupissa.


Myös TyhmäTeatterin uusia jaksoja on nähtävillä. Käykäähän katsomassa :)


Tuunareissa olemme mm. tutustuneet väreihin, sommitellen paperille legopalikoista oma torni. Ensin väritettiin puuväreillä yksi torni, seuraava torni liimattiin värikkäistä kartongin palasista, kolmannen sai päättää itse... ja moni teki vielä neljännenkin! Sen jälkeen siirryimme toiseen pöytään, jossa oli legot odottamassa- sitten jokainen rakensi oman piirroksen mukaiset legotornit. Kolmanness pöydässä jokainen sai valokuvata torninsa. Kerhon lopussa oman valokuvatulosteen ja suunnitelman sai viedä kotiin... legot jäivät kerhoon 🙄





Tuunareiden ja vähän muidenkin kerholaisten minigrippipussi/ikkuna-maalailua...
Ensin valitaan 2 väriä, joita puristetaan pussiin (oikea määrä löytyy kokeilemalla ja riippuu pussin koosta. 2litran pussiin laitomme ehkä n.0,5dl yhteensä. Väriä saa helposti lisättyä... jos väriä on liikaa piirtely ei onnistu hyvin. Seuraavaksi pussista yritetään saada kaikki ilma pois ja se suljetaan tiiviisti. Värit levitetään kevyesti pöydän päällä pussia sivellen/painelle ja levittäen. Teippaa maalarinteipillä ikkunaan ylhäältä ja alhaalta. Piirtely sormenpäällä ja TA-DAA! voit pyyhkiä ja piirtää uudestaan ja uudestaan 😊