perjantai 23. tammikuuta 2015

Tammikuun touhuja!


Kerhojen toiminta on taas pyörähtänyt käyntiin!

Iloiseen joukkoomme on tullut uusia pieniä ja vähän isompiakin uusia ystäviä! Huushollissa aloitti lähihoitajaopiskelija Sofia (3 päivää viikossa) ja sosionomiksi opiskeleva Paula sekä harjoittelija Miia. Perjantaisin seuraamme liittyy vielä Elisa, joka tekee kevään TET- harjoittelun luonamme. 
Meille ei tule sellainen tunne, että päät kolisevat yhteen- päinvastoin! Ehdimme antaa syliä itse enemmän sitä tarvitsevalle, kun innokkaat opiskelijat ottavat halukkaat kivoihin leikkeihin! Eikä askarteluhetkissä apukäsistä ole todellakaan haittaa :) 

Hienosti tämä vuosi on pyörähtänyt käyntiin! Ryhmät toimivat jo nyt hienosti, laulu raikaa, leikki kulkee, uusia ystävyyssuhteita on tullut ja vanhat vahvistuvat! Jos musahetkellä oman nimen taputtaminen tuntuu vielä haastavalta niin kaverin nimen taputus onnistuu tuosta vain :D

Iloisin mielin jatkamme kevättä kohti!

Lisäämme vielä tammikuun valokuvia tään blogiin myöhemmin!

Ensi viikolla tiistaina 27.1 kerhossa on valokuvaus.

Avoimissa ovissa sekä kerhoissa valmistui hienoja taideteoksia "Kuka kulkee hangella?"


Tässä alla Tuunareiden tammikuuun magneettiluistelija-projektista kuvia. Lapset valmistivat oman luistelijahahmon, jolle tehtiin oma pieni luisteluareena. Samalla opeteltiin videokuvausta ja valokuvausta ipadilla/iphonella!. Pareittain lapset esittivät ja kuvasivat toisiaan. 

perjantai 9. tammikuuta 2015

Toimintakausi 2015 alkanut

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat!

Kerhojen toimintakausi on 8.1-26.5.2015
Hiihtolomalla vko 9  kerhoja ei ole :)

Vauvamuskari perjantaisin 9.1 klo 11.00 Vauva Cafe 10-12

sekä

keskiviikon avoimet ovet 14.1 klo 9-15